Pvc Zeildoek Lassen Kopen? Niet te duur

Wil je een zeildoek van pvc kopen wat zowel zomer als winter geschikt is voor buiten en voor weinig geld op internet te koop is? We bieden diverse soorten dekzeil aan die toepasbaar zijn voor genoeg doeleinden tegen alle weersinvloeden. Hoe slecht het weer ook is, onze PVC dekzeilen zijn er tegen bestand. Niet ook van belang, onze webshop voor stevig PVC doek verkoopt ook alle andere benodigdheden welke van toepassing zijn voor een goed zeildoek.

PVC zeildoek op rol Forse PVC zeildoeken in 1 groot stuk zijn zonder zoomrand en zeilringen. Koop de doek op maat of kies voor een volledige rol, exact hoeveel je wilt hebben. Iedere gewenste breedte of dikte zeildoek is te koop, het doek is voor ons zonder problemen met een schaar op maat te knippen. De prijs per meter wordt voordeliger door grotere lappen in onze online winkel te bestellen.

Doordat we PVC doek van de rol verkopen in iedere gewenste lengte blijft er een rest over. Ook voor weinig meters dekzeil, dat is maximaal 49 meter, kan je bij ons bestellen. Wat je ervoor moet betalen is niet veel, en al helemaal met de kortingen die we regelmatig geven. Voor een langdurig gebruik buiten, in tij en ontij, is het PVC doek uitstekend geschikt om je goederen te beschermen.

Het dekzeil bestaat uit polyester geweven weefsel. Deze geweven laag maakt dat het dekzeil stevig is, aan beide kanten is er een laag PVC aangebracht en vervolgens gelakt of mat afgewerkt. Bovendien zijn de zeilen in ieder gewenst formaat en soort te koop in onze winkel. Maten tot 49 meter zijn te koop tegen een korting van 25%. Daar hebben we altijd voldoende van in voorraad. Alle kwaliteit soorten en diktes zijn leverbaar. De restvoorraad kent een lekkere korting van 25%. Als je niet veel meter nodig hebt, is het slimmer om eerst bij de restvoorraad te kijken. Van alle soorten zeildoek zijn er restvoorraden aanwezig in onze winkel. Er kan 1 meter maar ook 49 meter op een restrol pvc zeildoek op rol zitten.

Prima kwaliteit zoals de andere rollen zeildoek, verschillende diktes en sterktes. Is het zeildoek wat je hebt gekocht toch nog iets te lang of te breed, dan is dit een zeer eenvoudig op maat te knippen of snijden. De 25% korting geldt niet op een bepaalde periode maar het hele jaar door. Dus ook in de zomer als je voor de camping een stuk zeildoen nodig hebt of in je aanhanger op de bodem. Om de bodem van grondmateriaal schoon te houden bij bijvoorbeeld het vervoeren is het zeildoek meer dan geschikt. Ook voor overkappingen hebben we stevig transparant zeildoek voor bijvoorbeeld de veranda, zo zit je toch buiten en je bent beschermt tegen de regen die mogelijk in je veranda waait. Het PVC zeildoek voor overkapping is helemaal transparant, zo zit je niet in het donker.